Eglė Ancevičiūtė su grupe – akustinis koncertas

2023m. Gruodžio 17d. Sekmadienis 19:00 - 21:00

Eglė Ancevičiūtė – aktorė, dainų autorė, išgarsėjusi televizijos serialuose „Meilė gydo“, „Rimti reikalai“ ir projekte „Muzikinė kaukė“. Eglė nuo vaikystės žavėjosi poezija, domėjosi muzika. Savo pačios muzikinį kelią pradėjo prieš dešimtmetį, rašydama ir koncertuose atlikdama dainuojamosios poezijos žanro dainas. Po aktorystės studijų Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje į muzikinę padangę Eglė grįžo 2020-aisiais pristatydama EP „Vanduo“. Kūrėja su grupe sėkmingai pasirodė jaunų grupių konkurse Garažas’22“, o pernai žiemą klausytojus nudžiugino dar vienu dainų rinkiniu „Rūkas Virš Ežero“. ,,Dainų rašymas – man yra būdas suprasti savo jausmus, ieškoti ryšio su žmonėmis, sujungti aktorinę ir gyvenimišką patirtį”, – pastebi Eglė. Aktorės kūrybai būdingi gilūs išieškoti dainų tekstai ir jausmus persmelkiančios melodijos. ,,Savo muzika noriu pasiekti slapčiausias klausytojo širdies kerteles, todėl kuriu apie meilę ir jai apdainuoti ieškau jautriausių žodžių ir švelniausių melodijų”, – dalinasi atlikėja. Eglė Ancevičiūtė Geltonosios Sofos Klube klausytojus sutiks su šiek tiek atsinaujinusia grupės sudėtimi ir specialiai šiai vietai pritaikytu šiltu akustiniu skambesiu. Eglė atliks autorines dainas pati grodama gitara. Jai pritars ir muzikinę dinamiką kurs išskirtiniai muzikantai:

 

Gediminas Tumėnas – mušamieji

Domantas Gasiūnas – bosinė gitara, pritariamasis vokalas

Marius Meilūnas – elektrinė gitara, lūpinė armonikėlė, pritariamasis vokalas.


,,Šie žmonės man yra užnugaris, apie kurį kiekvienas atlikėjas galėtų tik pasvajoti, jie subtiliai jaučia kiekvieną mano dainą ir dar prieš man pagalvojant suranda tiksliausius garsus jų nuotaikai atskleisti. Esu tikra, kad mūsų kuriama lyriška atmosfera pagaus ir klausytojų jausmus“, – džiaugiasi kūrėja. Artėjant didžiosioms metų šventėms Eglės Ancevičiūtės muzika – tai idealus garso takelis praėjusių metų patirčių revizijai, ir šviesiai kelionei po vidines erdves. 

 

Šį sezoną Geltonos sofos klubo organizuojamų koncertų formatą papildė rubrika "POKALBIS ANT SOFOS" su grupe ar atlikėju - atvykę į Geltonos sofos klubą klausytojai turės unikalią galimybę užrašyti savo klausimus ant lapelių ir įmesti į pintinę, iš kurios koncerto metu Sigitas Saga atsitiktine tvarka ištraukęs žiūrovų užrašytus klausimus užduos juos grupei ar atlikėjui.

 

Pirmi išankstiniai bilietai 15 € (DĖMESIO: bilietų elektroniniu paštu nesiunčiame, tad spausdinti jų nereikia. Prie durų pasitiksime su sąrašiuku - jums reikės prisistatyti:)

  

Vėliau bilietai brangs. Salė talpina 100 žm.

 

Renginio dieną 30 € (atsiskaitymas prieš koncertą prie durų banko kortele arba grynais) 

 

Geltonos Sofos Klubo nariams 10 € Tapk Klubo Nariu!

 

Geltonos Sofos Klubas – tai vieta, vienijanti atlikėją ir klausytoją, ištrinanti tarp jų visas ribas. Muzika gimsta čia ir dabar atlikėjo širdyje ir atkeliauja tiesiai į klausytojo širdį. Sekmadieniais būna skaniausi pusryčiai, saldžiausias miegas ir jaukiausi pasibuvimai su draugais. Tad kviečiame kiekvieną sekmadienį užsukti ir smagiai pavakaroti Geltonos Sofos Klube, kur kaskart gimsta unikalūs muzikiniai pasakojimai apie tai, kas tikra ir nuoširdu. Geltonos sofos klubas dėl savo jaukaus interjero visiškai nepanašus į dabartinius Lietuvos klubus ir barus. Čia neparduodame alkoholio - priešingai, savo lankytojus vaišiname arbata, kava, saldainiais.

Eglė Ancevičiūtė – Žmogus
Eglė Ancevičiūtė – Vadinu Tavim (vaizdo klipas)