Den Rivers akustinis koncertas

2023m. Lapkričio 12d. Sekmadienis 19:00 - 21:00

Lapkričio 12d. 19val. Den Rivers pirmą kartą koncertuos Geltonos Sofos klube. Kartą juos sutikus žinai, kad koncerte jautiesi kaip namuose, pilnuose artumo, nuogumo, įsileidimo jausmo. Ir Meilės Muzikai, o kaip be jos. Per metus laiko Den Rivers muzika pakito nuo akustinio iki plataus stilių skambesio. Šįkart Geltonos Sofos klausytojai išgirs ir kelias naujų dainų premjeras. Den Rivers kūrybos upės teka acoustic/blues/ambient/soulful garsais.

 

"Den Rivers“ – kultinės lietuvių grupės „Fusedmarc“ įkūrėjo Deniso Zujevo solinis projektas. Po ilgo elektroninės muzikos periodo atlikėjas ryžtasi atskleisti savo jausmingą, poetišką dainų kūrėjo ir atlikėjo pusę. Stiprus noras atskleisti savo muziką per balsą ir gitarą. Žinote tą jausmą, kad viskas vyksta labai organiškai? Dainos gimsta viena po kitos, kiekviena su savitu charakteriu, nuotaika ir atmosfera. Kaip vidinės upės tėkmė, nesustabdomas idėjų ir garsų srautas. Būtent šis jausmas atnešė projekto pavadinimą – „Den Rivers“. Įsibėgėjus kūrybos procesui projektas pasipildė ir nuo 2022-ųjų vasaros pradžios Den Rivers pradėjo aktyvią koncertinę veiklą su grupe. Šiai dienai Den Rivers yra išleidę 2 vaizdo klipus dainoms The Road ir Groovejet. Grupė įrašinėja savo debiutinį albumą. Den Rivers unikalus skambesys ir atmosfera siūlo klausytojui pasinerti į harmonijos ir garsų pasaulį. Muzikantai savo kūryboje nagrinėja vidinės laisvės ir sąmoningumo temas.

 

Denis Zujev - balsas, gitara
Aliaksandr Ratsko - gitara, back-vokalas
Sergej Cyplakov - būgnai, perkusija
Dmitry Schpoontoff - sintezatorius
Michail Levin - bosinė gitara

  

Geltonos Sofos Klubas – tai vieta, vienijanti atlikėją ir klausytoją, ištrinanti tarp jų visas ribas. Muzika gimsta čia ir dabar atlikėjo širdyje ir atkeliauja tiesiai į klausytojo širdį. Sekmadieniais būna skaniausi pusryčiai, saldžiausias miegas ir jaukiausi pasibuvimai su draugais. Tad kviečiame kiekvieną sekmadienį užsukti ir smagiai pavakaroti Geltonos Sofos Klube, kur kaskart gimsta unikalūs muzikiniai pasakojimai apie tai, kas tikra ir nuoširdu. Geltonos sofos klubas dėl savo jaukaus interjero visiškai nepanašus į dabartinius Lietuvos klubus ir barus. Čia neparduodame alkoholio - priešingai, savo lankytojus vaišiname arbata, kava, saldainiais.

 

Geltonos Sofos Klubas | Den Rivers - NEW 2023 11 12 NEW
Geltonos Sofos Klubas | Pokalbis ant sofos su Den Rivers - 2023 11 12