Grupės Inkilai akustinis koncertas

2023m. Rugsėjo 24d. Sekmadienis 19:00 - 21:00

Laimonas ir Paulius grupę „Inkilai“ sukūrė, kad galėtų dalintis savo sielos muzika, ieškoti per ją atsakymų į esminius gyvenimo klausimus, kurie kyla dažnam iš mūsų. Šis pasaulis labai greitai mus įsuka į rūpesčių, darbų, siekių, troškimų ir jų tenkinimo ratą, iš kurio išsisukti nelengva. Kūryba yra mūsų būdas sustabdyti tą pašėlusiai besisukantį gyvenimo „vilkelį“ ir klausti to, kas įprasmintų buvimą čia. Atsakymai yra. Reikia tik jų ieškoti ir būti pasiruošusiam atrasti tikrąsias tiesas. 

 

Grupė „Inkilai“ – ne tik kūrybinis duetas, bet ir labai geri bičiuliai, kurie nuolat dalijasi atradimais, įžvalgomis ir nenustoja ieškoti, gilintis ir klausti. Tai atsispindi ir jų kūriniuose. Koncertas ypatingas, nes jo metu bus pristatyta nauja daina. 

 

Laimonas Jančas - Vokalas, gitara

Paulius Adomėnas - Vokalas, bosinė gitara




Geltonos Sofos Klubas – tai vieta, vienijanti atlikėją ir klausytoją, ištrinanti tarp jų visas ribas. Muzika gimsta čia ir dabar atlikėjo širdyje ir atkeliauja tiesiai į klausytojo širdį. Sekmadieniais būna skaniausi pusryčiai, saldžiausias miegas ir jaukiausi pasibuvimai su draugais. Tad kviečiame kiekvieną sekmadienį užsukti ir smagiai pavakaroti Geltonos Sofos Klube, kur kaskart gimsta unikalūs muzikiniai pasakojimai apie tai, kas tikra ir nuoširdu. Geltonos sofos klubas dėl savo jaukaus interjero visiškai nepanašus į dabartinius Lietuvos klubus ir barus. Čia neparduodame alkoholio - priešingai, savo lankytojus vaišiname arbata, kava, saldainiais.


Inkilai - Auksinis ruduo
Geltonos Sofos Klubas | Pokalbis ant sofos su grupės "Inkilai" nariais - 2023 09 24