Domantas Razauskas

2023m. Rugsėjo 03d. Sekmadienis 19:00 - 21:00

Dainų autorius ir atlikėjas, poetas Domantas Razauskas sugrįžta ant geltonos sofos, kur pirmąjį rugsėjo sekmadienį simboliškai pradės naująjį, jau 10-ąjį Geltonos sofos klubo koncertų sezoną. Nors Domantas Razauskas, kaip jau daugeliui įprasta, yra apibūdinamas kaip dainuojamosios poezijos atstovas, bet savo kūrinių stilistika, tikriausiai, neįtelpa ir net nebando tilpti į vienus rėmus. Nepaisant to, aišku viena - jo kūryba paliečia kiekvieną. Tikri, išgyventi tekstai bei melodijos - tai Domanto braižas. Kokiomis naujomis, širdies stygas užgaunančiomis dainomis būsime nustebinti šį kartą, sužinosime atvykę į geltonos sofos klubą, rugsėjo 3d. 19val.

 

NAUJIENA! Šį sezoną Geltonos sofos klubo organizuojamų koncertų formatą papildys GYVAS INTERVIU su grupe ar atlikėju - atvykę į Geltonos sofos klubą klausytojai turės unikalią galimybę užrašyti prieš koncertą savo klausimus ant lapelių ir įmesti į pintinę, iš kurios koncerto metu Sigitas Saga atsitiktine tvarka ištraukęs žiūrovų užrašytus klausimus užduos juos grupei ar atlikėjui.

 

Geltonos Sofos Klubas – tai vieta, vienijanti atlikėją ir klausytoją, ištrinanti tarp jų visas ribas. Muzika gimsta čia ir dabar atlikėjo širdyje ir atkeliauja tiesiai į klausytojo širdį. Sekmadieniais būna skaniausi pusryčiai, saldžiausias miegas ir jaukiausi pasibuvimai su draugais. Tad kviečiame kiekvieną sekmadienį užsukti ir smagiai pavakaroti Geltonos Sofos Klube, kur kaskart gimsta unikalūs muzikiniai pasakojimai apie tai, kas tikra ir nuoširdu. Geltonos sofos klubas dėl savo jaukaus interjero visiškai nepanašus į dabartinius Lietuvos klubus ir barus. Čia neparduodame alkoholio - priešingai, savo lankytojus vaišiname arbata, kava, saldainiais.

Geltonos Sofos Klubas | Domantas Razauskas - Tie, kur šiandien gimė 2023 09 03
Geltonos Sofos Klubas | Pokalbis ant sofos su Domantu Razausku 2023 09 03