Remis Rančys - Žaliasis koncertas

2023m. Kovo 26d. Sekmadienis 19:00 - 21:00

Su meile apie dalykus dėl kurių žaliuojame ir su ironija apie dalykus dėl kurių vystame. Žaliasis Koncertas - tai nauja muzikos kūrėjo Remio Rančio solo programa. Koncerte bus galima išgirsti autorines muzikanto dainas ir instrumentinius kūrinius. Muzikanto rankomis garsus kurs gitarėlė, gitara, mbira, įvairi perkusija, dumbrelis, fleitos bei el. pianinas. Naujoje Remio solo programoje kūriniai apie pasaulį, žmones, santykius, grožį ir gamtą.

 

"Yra daugybė muzikantų, kurie džiazo muzikos kalbą naudoja savo meistriškumui pademonstruoti. Muzikantų, kurie kiekviename žingsnyje ieško naujų priemonių šokiruoti, nustebinti. Bet vos keletas asmenybių, kūrėjų džiazo kalbą naudoja kaip priemonę minusą paversti pliusu, priemonę pakeisti daiktų ir reiškinių krūvį. Toks yra Remis Rančys. Muzikantas, kokių reta. Saksofonininkas, multiinstrumentininkas, kurio ego grojant nešaukia „pažiūrėkite į mane!“, „štai kaip aš galiu!“. Kūrėjas, kuriam už sudėtingą koncepciją svarbiau (ne)paprastas džiaugsmas, gimstantis iš muzikos, išgyvenamas per muziką, su muzika." - Domantas Razauskas.

 

Geltonos Sofos Klubas – tai vieta, vienijanti atlikėją ir klausytoją, ištrinanti tarp jų visas ribas. Muzika gimsta čia ir dabar atlikėjo širdyje ir atkeliauja tiesiai į klausytojo širdį. Sekmadieniais būna skaniausi pusryčiai, saldžiausias miegas ir jaukiausi pasibuvimai su draugais. Tad kviečiame kiekvieną sekmadienį užsukti ir smagiai pavakaroti Geltonos Sofos Klube, kur kaskart gimsta unikalūs muzikiniai pasakojimai apie tai, kas tikra ir nuoširdu. Geltonos sofos klubas dėl savo jaukaus interjero visiškai nepanašus į dabartinius Lietuvos klubus ir barus. Čia neparduodame alkoholio - priešingai, savo lankytojus vaišiname arbata, kava, saldainiais.

Kūrinys "Pavasaris prasidės", nufilmuotas specialiai Geltonos Sofos klubui:

https://youtu.be/HbSE1ljMCJQ

Pokalbis po koncerto:

https://youtu.be/L8ULLKbrgOU

 

Pokalbis prieš koncertą | Remis Rančys 2023 03 26 Geltonos Sofos Klubas
Geltonos Sofos Klubas | Remis Rancys - Pavasaris prasidės 2023 03 26