Darius Žvirblis

2022m. Lapkričio 06d. Sekmadienis 19:00 - 21:00

Mūsų subjektyvia nuomone, Dariaus dainos yra nemirtingos. Jose yra tiesa apie žmogaus prigimtį ir meilę. Tokią, kokia ji ir būna gyvenime. Ir parašyta apie ją būtent taip, kaip mes tai suprantame. Kiekvienas nors kartą pajutęs kone absoliučios harmonijos jausmą su kito žmogaus kūryba - muzikoje, literatūroje, dailėje - supranta, ką norime pasakyti.

Geltonos Sofos Klubas – tai vieta, vienijanti atlikėją ir klausytoją, ištrinanti tarp jų visas ribas. Muzika gimsta čia ir dabar atlikėjo širdyje ir atkeliauja tiesiai į klausytojo širdį.

Sekmadieniais būna skaniausi pusryčiai, saldžiausias miegas ir jaukiausi pasibuvimai su draugais. Tad kviečiame kiekvieną sekmadienį užsukti ir smagiai pavakaroti Geltonos Sofos Klube, kur kaskart gimsta unikalūs muzikiniai pasakojimai apie tai, kas tikra ir nuoširdu.

Geltonos sofos klubas dėl savo jaukaus interjero visiškai nepanašus į dabartinius Lietuvos klubus ir barus. Čia neparduodame alkoholio - priešingai, savo lankytojus vaišiname arbata, kava, saldainiais.

 

Darius Žvirblis