Baltasis Kiras (Sezono atidarymas)

2022m. Spalio 23d. Sekmadienis 19:00 - 21:00

Su dideliu džiaugsmu pranešame jog Geltonosios Sofos Klubas grįžta ir atveria duris jaukiems sekmadienio vakarams su gera gyva muzika bei arbatos puodeliu:) Šį vakarą, šventėje ant geltonosios sofos nusileis ir istorijom bei muzika pasidalins mūsų mylimas bičiulis, jau klubo senbuvis Baltasis Kiras- Tautvydas! Vakaras bus ypatingas, akustinės žinomų dainų versijos su jūsų pritarimu sukurs lengvą, betarpišką atmosferą, nuspalvins mūsų šypsenas šviesiais atspalviais, o širdis pripildys sentimentaliom melodijom, pasakosiančiom ilgą Baltojo Kiro kūrybos istoriją. Baltojo Kiro muzika gimsta galvojant apie svarbius žmones ir reiškinius. Ji eina išvien su jausmu, kuris veda link savojo lizdo – namų, kuriuose visada gera ir ramu. Mes visi tik padedam vieni kitiems keliauti per šitą skubėjimą, kuris nelyg azartinis lošimas pasiglemžia gebėjimą išlikti žmogumi. Muzika padeda neužsimiršti ir judėti į priekį, tad kviečiame akimirkai sustoti ir drauge su Tautvydu Pauliumi Augustinu Augustinu pasinerti į nepakartojamą garsų kelionę. 

Geltonos Sofos Klubas – tai vieta, vienijanti atlikėją ir klausytoją, ištrinanti tarp jų visas ribas. Muzika gimsta čia ir dabar atlikėjo širdyje ir atkeliauja tiesiai į klausytojo širdį.

Sekmadieniais būna skaniausi pusryčiai, saldžiausias miegas ir jaukiausi pasibuvimai su draugais. Tad kviečiame kiekvieną sekmadienį užsukti ir smagiai pavakaroti Geltonos Sofos Klube, kur kaskart gimsta unikalūs muzikiniai pasakojimai apie tai, kas tikra ir nuoširdu.

Geltonos sofos klubas dėl savo jaukaus interjero visiškai nepanašus į dabartinius Lietuvos klubus ir barus. Čia neparduodame alkoholio - priešingai, savo lankytojus vaišiname arbata, kava, saldainiais.

 

Baltasis Kiras - Ant aukšto kalno 2022 10 23