Mustard Brass Band (UK)

2019m. Gegužės 26d. Sekmadienis 19:00 - 21:00

Mustard Brass Band yra gatvės muzikos ansamblis iš Bristolio (UK), brass bandų „sostinės“, apjungiantis įvairius muzikos stilius į vieną darnią visumą: čia skamba New Orleans brass, Ska, ir Gypsy-Balkan motyvai, o karštas muzikantų temperamentas nepalieka abejingų, kad ir kur jie begrotų: gatvėje, naktiniame klube ar teatre - Mustard Brass Band pasirodymas tampa vakarėliu, o jų atliekama muzika pripildo klausytojų širdis pozityviom bangom.

 

Pete Warner - būgnai, trombonas

Jimbino Vegan saksofonas,

Lady Linda Trousers trimitas,

Piers Tramplin' saksofonas (tenoras)

 

Susibūręs nedideliame Bedmisterio miestelyje, iš pradžių grojo gatvėse, nes tiesiog norėjo dalintis savo muzika su žmonėmis. Laikui bėgant, grupės nariai įsitraukė į chaotišką gatvių judėjimą, beprotiškus muzikinius eksperimentus, keliones, jam-session'us su draugais, praeiviais ir nepažįstamaisiais, kol ilgainiui projektas įgavo savo dabartinę formą.

 

Geltonos sofos klubas yra VšĮ Artoteka projektas, o Artoteka - pelno nesiekianti menų studija, nuo 2009 m. organizuojanti daugiau kaip keturiasdešimt kūrybinių-edukacinių užsiėmimų vaikams ir suaugusiems. Visos surinktos lėšos koncertų metu - skiriamos kūrybinių užsiėmimų organizavimui vaikų ir senelių namuose, ligoninėse bei neįgaliųjų centruose.

Mustard Brass Band - Hot Sauce 2019 05 26