Navadvipa: Pavasarinis Indiškų Giesmių Vakaras

2019m. Balandžio 14d. Sekmadienis 19:00 - 21:00

Radhe, radhe, govinda, radhe! 

ॐ Balandžio 14d. Geltonos sofos klube švesime pavasarį, giedodami mantras ir badžanus, giesmes, kurios gimė rytuose, bet atplaukė gaiviausiu oro gūsiu net iki pat mūsų lietaus krašto, prie Baltijos jūros. Kol gamta dabinasi žaliais vainikais, o medžiai džiaugiasi vis šiltėjančia saule, kviečiame patirti muzikos magiją, kuri gimsta iš nuoširdaus tikėjimo amžinu Pavasariu.


ॐ Kartais manome, kad Pavasaris, kaip ir bet kuris kitas metų laikas, tėra sezonas, kuris ateina ir baigiasi. Tačiau paslaptingi šaltiniai byloja, kad yra tokių vietų pasauly ir už jo ribų, kur esti Amžinas Pavasaris. Vietos, kurios amžinai puošiasi ką tik prasimušusiais pumpurais ir besiskleidžiančiais žiedais. O ar įsivaizduojate savo širdį esant tuo žiedu, kuris visad palaistytas meile, sušildytas šviesos kiekvieną rytą prasiskleidžia ir džiugina kitus savo natūraliu ir harmoningu grožiu? Savo tikrumu ir tobulumu? Saldu, pasakysite, tačiau gyventi meilėje ir taikoje su savim ir pasauliu nėra prėska, nėra rūgštu ar aštru, yra saldu. Taip saldu, kaip saldu yra Pavasaris.

ॐ Leiskite sau atsipūsti po sunkios savaitės ir širdies krašteliais patirti nuoladinio žydėjimo ir širdies džiaugsmo puotą. Kaip? Dainomis. Kokiomis? Mantromis, badžanais ir giesmėmis. Sielų širdies muzika dalinsis grupė Navadvipa.

Vytautė Pupšytė - balsas, harmonija, ukulėlė
Laimonas Jančas - balsas, gitara
Paulius Adomėnas - balsas, bosinė gitara
ॐ Jūs ...

Geltonos sofos klubas yra VšĮ Artoteka projektas, o Artoteka - pelno nesiekianti menų studija, nuo 2009 m. organizuojanti daugiau kaip keturiasdešimt kūrybinių-edukacinių užsiėmimų vaikams ir suaugusiems. Visos surinktos lėšos koncertų metu - skiriamos kūrybinių užsiėmimų organizavimui vaikų ir senelių namuose, ligoninėse bei neįgaliųjų centruose.

Navadvipa - Why do you cry 2019 04 14