Lukas Norkūnas: debiutinio albumo pristatymas

2019m. Sausio 06d. Sekmadienis 19:00 - 21:00

Geltonos sofos klubas kviečia į Luko Norkūno debiutinio muzikos albumo pristatymą. Pirmajį naujųjų metų sekmadienį autorius kviečia ateiti paklausyti akustiškai atliekamos muzikos ir ištraukų iš naujojo albumo. 

 

"Tik tik pradėjęs mokytis groti gitara ėmiau kurti dainas. Tas užsiėmimas įtraukė - kuriu iki šiol. Pradėjau koncertuoti gatvėse; iš ten ėmiau rengti koncertus baruose ir kitose koncertų įstaigose. Atlikdavau mėgstamas dainas, vėliau ėmiau groti vis daugiau autorinės kūrybos, taip pat prisidėjau realizuojant kitų kūrėjų idėjas. Šiame taške jau turėjau reikiamą įrangą, instrumentus ir įgūdžius - įrašinėjau ir visais instrumentais albume grojau pats. Ta proga kviečiu ateiti pasidžiaugti šiuo faktu, paklausyti mano muzikos atliekamos akustiškai, paklausyti albumo ištraukų, bei įsigyti albumą - šitaip remiant mano veiklą."

 

Geltonos sofos klubas yra VšĮ Artoteka projektas, o Artoteka - pelno nesiekianti menų studija, nuo 2009 m. organizuojanti daugiau kaip keturiasdešimt kūrybinių-edukacinių užsiėmimų vaikams ir suaugusiems. Visos surinktos lėšos koncertų metu - skiriamos kūrybinių užsiėmimų organizavimui vaikų ir senelių namuose, ligoninėse bei neįgaliųjų centruose.

Lukas Norkūnas - Židiniui spragsint 2019 01 06