Strings Of Earth Orchestra

2018m. Rugsėjo 30d. Sekmadienis 19:00 - 21:00

Strings Of Earth  - tai draugų muzikantų virpesys. Virpesys dedikuotas draugystei ir pačiai muzikai. Kartu mes keliaujam per jos miestus, dykumas, kalnus, miškus ir vandenynus. O mūsų dainos - lyg kelionės dienoraščio įrašai. Todėl mūsų koncertuose galima išgirsti visko - tiek roko, tiek regio, tiek country, tiek klasikos, tiek bardinių motyvų ar laukinių genčių garsų. Bet svarbiausia mūsų koncerto dalis yra D A B A R T I S, kuri niekada nežinai, ką atneš ar kokią kūno dalį išjudins. 

 

"Strings Of Earth" - tai bliuzo, džiazo, funko, roko, regio arba tiesiog muzikos grupė. Šie jauni profesionalūs muzikantai groja beveik betkokią muziką. Tai yra jų balsas šiame pasaulyje, tai yra tai, ką jie labiausiai myli. Ir tuo jie dalinasi. 

 

Vien per 2017m. jie atliko beveik 50 gyvų pasirodymų šalyje - nuo muzikos klubų ir barų iki miestų švenčių ir festivalių po atviru dangumi. Koncertuose netrūksta kolaboracijų - per metus "Žemės Stygos" įtraukė virš 20 muzikantų iš įvairių pasaulio šalių ir yra viena aktyviausiai koncertuojančių grupių Lietuvoje.

Šiuo metu grupė dirba prie debiutinio albumo ir ruošiasi kelionei į Kiniją, bet tai visiškai netrukdo jiems ir toliau dovanoti klausytojams gyvus koncertus ir skleisti gerąsias bangas. Tad rugsėjo 30 kviečiame prisėsti ant geltonos sofos krašto ir kartu pasimėgauti akustinės muzikos spalvomis.

Žemės stygas virpins:
Mantas Meškerys - vokalas / gitara 
Roberta Monika Jakavičienė - vokalas / ukulėlė
Aurimas Bačinskas - klavišiniai / vokalas / didžeridu 
Karolis Levarauskas - saksofonas 
Rapolas Tamuliūnas - violončelė 
Augustas Genutis - bosinė gitara 
Dovydas Stoškus - būgnai 

  

Geltonos sofos klubas yra VšĮ Artoteka projektas, o Artoteka - pelno nesiekianti menų studija, nuo 2009 m. organizuojanti daugiau kaip keturiasdešimt kūrybinių-edukacinių užsiėmimų vaikams ir suaugusiems. Visos surinktos lėšos koncertų metu - skiriamos kūrybinių užsiėmimų organizavimui vaikų ir senelių namuose, ligoninėse bei neįgaliųjų centruose.

Strings Of Earth - Vandenynas 2018 09 30