Brave Noises 1/3 folk in jazz

2018m. Kovo 11d. Sekmadienis 19:00 - 21:00

Brave Noises – tai jaunų, novatoriškų ir veržlių atlikėjų komanda, kurianti muziką, kurios neįsprausi į vieno stiliaus rėmus. Jazz, Free Jazz, Folk, World Music ir net Alternative Rock stilių sintezė formuoja nestandartinį ir unikalų atlikėjų išreiškiamą muzikinį paveikslą, suteikiantį progą naujoms ir negirdėtoms skambesio patirtims. Ne mažiau priverčia suklusti ir universalūs bei energingi improvizatoriai, dėmesį prikaustantys savo profesionalumo ir išradingumo pliūpsniais per kiekvieną solo.

 

Kovo 11 - osios proga vaikinai paruošė ypatingą programą - klausysime improvizuotų lietuvių liaudies dainų džiazo tematikoje. Grupės Brave Noises lyderiai Mindaugas ir Mantvydas aranžuodami liaudies dainas ir sutartines glaudžiai susipažino su šios muzikos specifika ir pabandys ją atlikti savaip, be žodžių, improvizacinės muzikos pavidalu, atvirai ir nuoširdžiai.

 

Mindaugas Stumbras – gitara, efektai

 

Mantvydas Pranulis – klavišiniai, efektai

 

Domantas Razmus – būgnai.

 

Geltonos sofos klubas yra VšĮ Artoteka projektas, o Artoteka - pelno nesiekianti menų studija, nuo 2009 m. organizuojanti daugiau kaip keturiasdešimt kūrybinių-edukacinių užsiėmimų vaikams ir suaugusiems. Visos surinktos lėšos koncertų metu - skiriamos kūrybinių užsiėmimų organizavimui vaikų ir senelių namuose, ligoninėse bei neįgaliųjų centruose.

Geltonos Sofos Klubas | Brave Noises - Vegabond Penguin 2017 01 08
Geltonos Sofos Klubas | Brave Noises - Aruodas 2015 12 13
LRT | Visu garsu | Brave Noises - Baladė apokalipsei
Brave Noises - Between the Dreams album epk
Brave Noises 1/3 folk in jazz - Oi giria, giria 2018 03 11