Netikėti Svečiai

2016m. Rugpjūčio 14d. Sekmadienis 19:00 - 20:00

„Netikėti Svečiai“ yra jauna, stipri iš pašaukimo grupė, grojanti funk-jazz-soul muziką. Pati grupė savo autorinę kūrybą įvardija pačių sugalvotu deriniu - smoothcore. Susibūrę 2015 metų pradžioje, surengę pasirodymus Vasaros Terasoje ir LRT Opus Jaunų grupių konkurse pelnę publikos simpatijas, „Netikėti Svečiai“ toliau drąsiai progresuoja, savo muzikoje maišydami neo soul, acid jazz, gangsta hip-hop ir roko stilistikas.„Netikėti Svečiai“ įžengia į sąmonę ir pasąmonę, panaudodami netikėtumo elementą kuriamų autorinių dainų aranžuotėse.
Vos pusantrų metų gyvuojanti grupė liepos mėnesį išleido singlą "Odos arčiau" šiuo metu jau baigia savo solinio albumo įrašus, rengia koncertus visoje Lietuvoje, buvo pakviesta dalyvauti SoFar organizacijos renginyje, KINFO 2015 kino apdovanojimuose, 2016 m. pavasarį vykusiame Tarptautinės Džiazo dienos uždaromajame renginyje bei festivalyje "Granatos'16".

"Netikėti svečiai" šįkart kviečia pakilti nuo savo namų sofos sekmadienio vakarą - pasirinkti Geltoną ir praleisti vieną paskutinių vasaros vakarų po atviru dangumi, Mokytojų namų kiemelyje.

Grupės nariai:
Justė Kraujelytė - vokalas
Karolis Šablauskas - trimitas
Žygimantas Skvarčevskis - altinis saksofonas
Karolis Šarkus- saksofonas tenoras
Kęstutis Vaitkevičius - gitara
Saulius Sakavičius - klavišiniai
Ramūnas Musteikis- bosinė gitara
Laurynas Rudis - mušamieji

YouTube paskyra

Facebook puslapis

Internetinė svetainė

Netikėti Svečiai - Mergaitė 2016 08 14