Such 'a' Trip

2015m. Kovo 15d. Sekmadienis 19:00 - 21:00

"Išgyvenimai dažnai būna tokie efemeriški, kad jų materializavimui neužtenka tik žodžių. Tuomet tampa svarbus kiekvienas garsas, kiekviena pauzė..."

"Such'a'Trip" susibūrė 2007 metų pradžioje, tačiau grupės gimimo diena laikoma 2008 metų gegužės 17 diena, kai įvyko pirmasis jų autorinių dainų koncertas. Iš pradžių muzikuoti kartu susibūrė Ieva, Mykolas ir Indrė, taip pat pakviesti prisijungti buvo Haroldas ir Juozapas, vėliau grupės sudėtis šiek tiek kito. Grupė dalyvavo įvairiuose konkursuose, grojo sostinės klubuose, festivaliuose. 2010 metais laimėjo "Rebel Rock" geriausios grupės konkursą, 2011 metais išleistoje M.Peleckio knygoje "Lietuvos rokas: ištakos ir raida" buvo publikuotas straipsnis apie "Such'a'Trip".

Nuo pat pradžių grupė kūrė savas dainas. Didžiausią indėlį šioje vietoje įnešė Ieva, kuriai muzika tapo ne tik laisvalaikio praleidimas, bet ir profesija. Tačiau kiekviename Suchatrip'ų kūrinyje yra įdėta visų grupės narių širdžių dalelių. Vienas iš pagrindinių muzikantų kūrybos variklių yra noras pasidalinti su pasauliu savo mintimis, poreikis išreikšti jausmus ir išgyvenimus.

Grupės pavadinimas – tai grupės koncepcija. Tai simbolis, įkūnijantis grupės uždavinius, siekius, o kartu ir tarpininkas – išorėje atspindintis grupės veidą, viduje formuluojantis tikslus. „Such‘a‘Trip“ – tai kelionės motyvas, kurį galima sutikti, bet kokioje gyvenimo sferoje, tiek tiesiogine, tiek perkeltine prasme. Mums visiems ši grupė buvo naujo etapo pradžia, simboliškai kalbant, naujos kelionės pradžia. Žinojome, kad teks dar daug ieškoti, atrasti ir patirti, tad šį procesą pavadinome būtent tokiu vardu. Grupė auga, metai eina, o pavadinimas su laiku ir patirtimi įgauna vis kitą, naują prasmę…

Grupės sudėtis:
Ieva Baranauskaitė - vokalas, klavišiniai,
Deimantas Jurevičius - gitara,
Indrė Gardauskaitė - bosinė gitara, pritariantis vokalas,
Mykolas Baranauskas - būgnai, vokalas,
Justina Čiurlionytė - pritariantis vokalas.

Such'a'Trip - Love Song

Such'a'Trip - Vanilla Cry

Such'a'Trip - Eisva Mudu

2015 03 15 Such'A'Trip