Dominyko Vyšniausko ir Arno Mikalkėno duetas

2014m. Gruodžio 14d. Sekmadienis 19:00 - 21:00

Kviečiame jaukiai pavakaroti drauge su jaunosios kartos trimitininku Dominyku Vyšniausku ir akordeonistu Arnu Mikalkėnu. Šis koncertas skirtas muzikos gurmanams. Tai netradicinis muzikinis preliudas į Naujuosius metus su kamerine, akustine arbatos prie židinio aura.

Nuo ankstyvo karjeros debiuto Dominykas Vyšniauskas spėjo pagroti visuose Lietuvos, taip pat ir užsienio džiazo festivaliuose, daugelyje Europos šalių pasirodė kaip įvairių tarptautinių projektų narys. Jis muzikavo su garsiuoju savo tėčiu Petru Vyšniausku, Anatolijumi Vapirovu, Vytautu Labučiu, Sauliumi Šiaučiuliu, Liudu Mockūnu, Igoriu Briliu ir kitais atlikėjais. Grojo su grupėmis: „Mezcal Jazz Unit“ (Prancūzija), „Dream Big Band“ (Estija), Europos jaunimo bigbendas „Swinging Europe“, Lietuvos radijo ir televizijos bigbendas, džiazo orkestras „Kauno bigbendas“.

Arnas Mikalkėnas save įvardija kaip tikro džiazo atlikėją. Džiazo, kuris kaip ir niekas pasaulyje nestovi vietoje, nuolat tobulėja, atranda naujas išraiškos priemones. Besiklausant Arno vieniems jo muzika gali pasirodyti kaip palaimingas gaivaus oro gūsis, kitiems ne visai suprantamas avangardas, bet svarbiausia - abejingų klausytojų po Arno koncertų reiktų ieškoti su padidinamu stiklu.

Dominykas Vyšniauskas ir Arnas Mikalkėnas @ geltonos sofos klubas 2013 09 08

2014 12 14 Dominykas Vyšniauskas ir Arnas Mikalkėnas