Antonio Palmisani samba quartet

2014m. Vasario 02d. Sekmadienis 19:00 - 21:00

Trys jauni džiazmenai - Gediminas Svilas, Linas Karaliūnas ir Gediminas Stankevičius - kartu su biciuliu is Italijos - Antonio Palmisani - Geltonos Sofos klubo klausytojams pažers pliūpsnį subtilių ritmų ir melodijų iš karštosios Brazilijos. 'Kino pavasario' organizuotame festivalyje 'In latino2013' debiutavęs projektas abejingų nepaliko įvairiausiuose Lietuvos miestuose surengtuose koncertuose.
Antonio Palmisani dar studijuodamas filologiją susižavėjo portugalų kalba ir ja dainuojama brazilų muzika, kuri tapo neatsiejama jo gyvenimo dalis. Prieš keletą metų atvykęs į Lietuvą, Antonio Palmisani susipažino su džiazo muzikantais - RMSC klubo nariais, kurių nemažą repertuaro dalį sudarė populiarios braziliškos melodijos. Taip gimė idėja dirbti kartu. Šio koncerto siekis - įsigilinti į Lotynų Amerikos šalių muzikinį paveldą ir kuo autentiškiau atlikti „užvedančius“ braziliškos muzikos ritmus, kurie abejingais nepalieka milijonus klausytojų visame pasaulyje.
Tai neeilinis koncertas - tai spalvingas pasakojimas apie turtingą ir daugialypę Brazilijos muziką bei tradicijas, nes Antonio daug pasakos apie Brazilų kultūrinį gyvenimą, žymiausius kompozitorius ir poetus, paaiškina atliekamų kūrinių prasmę ir kam jie buvo sukurti. Koncerto metu skambės užvedančios Braziliškos dainos Samba, Bossanova, Baião ir Música Popular Brasileira stiliuose.

Gediminas Svilas - kontrabosas
Linas Karaliūnas - klavišiniai
Gediminas Stankevičius - perkusija
Antonio Palmisani (Italija) - vokalas/gitara/lupinė armonikėlė

Antonio Palmisani with RMSC - influencia do jazz
RMSC klubas

2014 02 02 Antonio Palmisani samba quartet