Jama&W

2013m. Spalio 13d. Sekmadienis 19:00 - 21:00

"Jama & W" 2009 m. pirmą kartą sujungė savo improvizacines muzikos ir lyrikos minčių išraiškas, ir nuo tos akimirkos susikalbėjimui tarpusavy žodžių jiems nebereikėjo ir nebereikia. Jau patį pirmą kartą lipdami į sceną jie puikiai žinojo, kad nieko nežino ką ten darys. Daugiau nei po 100 koncertų ir dešimties aplankytų Lietuvos miestų bei miestelių, jie vis dar taip pat puikiai to ne...žino. Kodėl? Pakanka bent kartą pajusti tą neapsakomą improvizacijos džiaugsmą, kad tu jo jau niekada nebenorėtum paleisti.

"Jama&W" - tai visų pirma laisvė, ir laisvas, niekam imponuoti nesistengiantis turinys, kurio esmė - išreikšti save ir kaskart iš naujo patikėti stebuklais. jama&W - tai freestyle'as. Kitoks freestyle'as. Ir vien tik freestyle'as.

Šį kartą klausytojų laukia daug staigmenų, nes atlikėjai pajuto poreikį konkrečiai išsakyti savo mintis ir pasaulėžiūrą - nusprendė sugrįžti "prie savo šaknų" (---> back to the roots:), o tai reiškia pasirodyti visiškai akustiškai, kaip senais gerais laikais..

Gatves Lyga: Jama&W Live

GMD 2012 Jama&W

jama&W freestyle Vilniaus Rotušės aikštėje

Jama&W facebook profilis



2013 10 13 Jama&W