Singing Hindi Zahra

2012m. Gruodžio 16d. Sekmadienis 19:00 - 21:00


SINGING HINDI ZAHRA – tai muzikinis projektas, su meile ir pagarba dedikuojamas egzotiškai Maroko-Paryžiaus dainininkei Hindi Zahra, kurios dainos tampa vis labiau žinomos visame pasaulyje. Jos kūryboje persipina ir puikiai dera tarpusavyje jazz, blues, gypsy, hip-hop, reggae, swing, rock, soul, Egipto, indų ir indėnų ritmai ir dermės. Šio stilių mišinio nebūtina nusakyti vienu žodžiu – world, geriausia sakyti tiesiog Hindi Zahra. Ji kaip niekas kitas tiksliai ir subtiliai savo dainose kalba apie meilę, į kurią sugeba pažvelgti vis iš kitos pusės, jos kiekviena daina skamba savitai.

Milda Arčikauskaitė ir Aurimas Driukas pažįstami jau seniai, net sunku tikslią datą įvardinti, turbūt jie susitiko klasikinės gitaros koncertuose dar 2003-2004 metais, ir tiesa yra ta, jog 2005-aisiais jei pradėjo aktyviai dalyvauti Juliaus Kurausko vadovaujamo Vilniaus Rotušės gitarų orkestro veikloje. Aurimas - pirmoji gitara, o Milda ne tik grodavo, bet ir dainuodavo, akomponuojant šiam ypatingam, nestandartiniam kolektyvui, kuris koncertavo Vilniuje, Kaune, Šiauliuose, Birštone, Alytuje, Rygoje, Rėzaknėje, Liepojoje.
Šiame gyvenimo etape Milda ir Aurimas susitinka groti kartu Hindi Zahra dainas ir Geltonos Sofos klube pristato akustinę jų versiją. Kviečiame praleisti šiltą vakarą, klausantis tikrų istorijų ir garsų labai arti Jūsų.

2012 12 16 Milda Arčikauskaitė ir Aurimas Driukas