Ge Luz (Naujoji Zelandija)

2019m. Spalio 13d. Sekmadienis 19:00 - 21:00

Ge Luz brazilų kilmės atlikėjas iš Auklando (Naujoji Zelandija) - profesionalus dainininkas ir dainų autorius kviečia spalio 13d. 19val. į Geltonos sofos klubą, kur atliks savo kūrybos dainas bei akustinius koverius. Ge Luz aktyviai koncertuoja nuo 2003 metų, jo atliekama muzika apima bossa nova, samba, džiazo stilius.

 

2013 m. Ge Luz persikraustė į Naujają Zelandiją ir 2015 m. išleido savo pirmajį albumą „Momento“, o 2017 m. pasirodė jo antrasis albumas “Canto Pra Dois”. Mėgsta groti solo, tačiau koncertuoja su grupe. Romantiška atmosfera, šilta arbata/kava, jaukūs akustiniai sąskambiai bei galimybė pabendrauti su atlikėju po koncerto – visa tai laukia jūsų spalio 13d. Geltonos sofos klube!

 

Geltonos sofos klubas yra VšĮ Artoteka projektas, o Artoteka - pelno nesiekianti menų studija, nuo 2009 m. organizuojanti daugiau kaip keturiasdešimt kūrybinių-edukacinių užsiėmimų vaikams ir suaugusiems. Visos surinktos lėšos koncertų metu - skiriamos kūrybinių užsiėmimų organizavimui vaikų ir senelių namuose, ligoninėse bei neįgaliųjų centruose. Daugiau informacijos: www.artoteka.lt

 

 

Geltonos Sofos Klubas | Ge Luz (Naujoji Zelandija) - Desire 2019 10 13