KZK on TV

2019m. Kovo 31d. Sekmadienis 19:00 - 21:00

Artiom Zalizko - saksofonas (altas), kompozicijos, aranžuotės
Nikita Kiriuchinas - saksofonas (tenoras), aranžuotės
Kazimieras Krulikovskis - klavišiniai, kompozicijos, aranžuotės
Tuomas Rasanen - būgnai
Vainius Indriūnas - bosas

KZK on TV - 5 muzikantai, ieškantys savo unikalaus stiliaus ir grojantys nuo tradicinio džiazo iki šiuolaikinių žanrų kūrinių. Koncerto metu skambės mažai girdėti standartai, mūsų laikų kompozitorių/atlikėjų kūriniai (Kenny Garret, Mike Stern, Chick Corea, Nate Smith, Panam Panic, Terence Blanchard, Nicole Conte), taip pat grupės narių Artiomo Zalizko ir Kazimiero Krulikovskio autoriniai kūriniai bei aranžuotės.

Artiom Zalizko - 2018 metais Vilnius Jazz Young Power pelnė nominaciją "Konkurso atradimas" už originalią kompoziciją, kuri buvo pripažinta geriausia. Vilniaus Juozo Tallat-Kelpšos konservatorijos absolventas, šiuo metu studijuoja Lietuvos Muzikos ir Teatro akademijoje pas Janą Maksimovičių. 2018 metais dalyvavo "Elektrėnai jazz" su Eugenijaus Vedecko bigbendu. Artiomo kūrybos tikslas - noras muzikaliai praturtinti klausytojus bei kitus atlikėjus, suteikti emocijas, kurių neįmanoma apibūdinti žodžiais.

Tuomas Rasanen - studijuoja antrame kurse Berklee college of Music. Tuomas pradėjo savo muzikinį kelią būdamas dvylikos metų, mokėsi iš Lietuvoje pripažinto multiinstrumentalisto Tomu Dobrovolskiu. 2016 metais sudalyvavo vasaros performance programoje “Berklee Valencia”. 2017 metais įstojo į Berklee College Amerikoje. Šiais metais Vilniuje subūrė quintetą savo vardu ir atliko savo debiutinį koncertą Jazz Cellar. Yra sudalyvavęs įvairiuose studentų projektuose ir ansambliuose. Tuomas mokosi pas profesorius/atlikėjus Ralph Peterson Jr. , Neal Smith, Jon Hazilla, Ian Forman, Marco Djordjevic.

Kazimieras Krulikovskis Vilniaus Juozo Tallat-Kelpšos konservatorijos vargonų specialybės absolventas. Tamstos „Garaže“ dalyvavo su nemažai publikos avacijų gavusia grupe, kuri dabar aktyviai koncertuoja, „John‘s shower band“. Šiuo metu aktyviai mokosi ir ieško savęs džiazo muzikoje;

Nikita Kiriuchinas - Vilniaus Juozo Tallat-Kelpšos konservatorijos absolventas, šiuo metu besimokantis Lietuvos Muzikos ir Teatro Akademijoje. Savo praktikoje grojęs su Vilniaus BigBand'u, Magic Time Orchestra bei Juozo Tallat-Kelpšos konservatorijos BigBand'u. Įvairių muzikos instrumentų entuziastas.

Vainius Indriūnas - Vilniaus Juozo Tallat-Kelpšos konservatorijos bosinės gitaros specialybės absolventas. Taip pat kaip ir Kazimieras, anksčiau minėtos daug dėmesio sulaukusios grupės "John's Shower Band" narys.

Geltonos sofos klubas yra VšĮ Artoteka projektas, o Artoteka - pelno nesiekianti menų studija, nuo 2009 m. organizuojanti daugiau kaip keturiasdešimt kūrybinių-edukacinių užsiėmimų vaikams ir suaugusiems. Visos surinktos lėšos koncertų metu - skiriamos kūrybinių užsiėmimų organizavimui vaikų ir senelių namuose, ligoninėse bei neįgaliųjų centruose.

KZK on TV - Notre Chemin 2019 03 31