Cosmic Latte

2018m. Gruodžio 09d. Sekmadienis 19:00 - 21:00

Cosmic Latte“ - energinga ir šiuolaikiška smooth jazz’o, funk’o bei neo-soul’o grupė. Ši kompanija muzikoje tikrai ne naujokai ir dalinasi su Jumis ne tik mėgstamų atlikėjų, tačiau ir savo kūryba. Tikriausiai pats gražiausias kūrinys - tai kosmoso platybės, o jų spalva tai kosminė latė. Grupę „Cosmic Latte“ sudaro keturi jauni ir perspektyvūs muzikantai, studijuojantys Lietuvos Muzikos ir Teatro Akademijoje ir turintys ilgametę sceninę patirtį. 

 

Karolina (vokalas) - atlikėja ir dainų autorė (LATGA-A ir AGATA narė), Klaipėdos Valstybiniame Muzikiniame Teatre sukūrė du vaidmenis, daugelio respublikinių bei tarptautinių konkursų laureatė (iškovota 13 pirmų, 8 antros bei 8 trečios vietos, taip pat 3 GRAND PRIX apdovanojimai). Atlikėja aktyviai koncertuoja Lietuvoje ir JAV. Linas (gitara) - daugkartinis festivalių "Kaunas Jazz" bei "Flora Jazz" (su Magic Time Orchestra), "LRT Opus" konkurso dalyvis (su grupe Mankur). Benediktas Bazaras (mušamieji) - universalus muzikantas dalyvaujantis įvarių žanrų projektuose, baigęs fortepijono specialybę Kauno J. Gruodžio konservatorijoje, daugelio konkursų laureatas. Kaip būgnininkas yra grojęs su Kauno J. Gruodžio konservatorijos bigbendu, Lietuvos Valstybiniu simfoniniu orkestru, Baltic Salsa Orchestra, grupių Broliai Bazarai, #sotuskaunomuzikai narys. Nojus Drąsutis bosine gitara groja aštuntus metus. Per tą laiką Nojus mokėsi pas O. Molokojedovą, L. Šinkarenko, S. Sopolevą ir V. Labutį, su kuriuo ir grupe Silient Blast reguliariai pasirodo Lietuvos ir užsienio džiazo scenose. Su įvairiais projektais Nojus yra pasirodęs Lenkijos festivalyje Bielska Zadymka Jazzova, Jazz Unity Ukrainoje, JazzKaar Estijoje, Students Jazz Festival Rumunijoje, kitose scenose Europoje. Šiais metais Nojus užėmė 2-ąją vietą konkurse "Gitarų Šėlsmas".

 

Ši kompanija muzikoje tikrai ne naujokai ir dalinasi su Jumis ne tik mėgstamų atlikėjų, tačiau ir savo kūryba.

 

Carolina Lu (Karolina Žibkutė) - vokalas

Linas Ivanauskas - gitara

Evaldas Vaitkus - bosinė gitara

Andrius Balevičius - mušamieji

 

Geltonos sofos klubas yra VšĮ Artoteka projektas, o Artoteka - pelno nesiekianti menų studija, nuo 2009 m. organizuojanti daugiau kaip keturiasdešimt kūrybinių-edukacinių užsiėmimų vaikams ir suaugusiems. Visos surinktos lėšos koncertų metu - skiriamos kūrybinių užsiėmimų organizavimui vaikų ir senelių namuose, ligoninėse bei neįgaliųjų centruose.

Cosmic Latte - Sustok, Pasauli! 2018 12 09