DDL PLK (dideli plaukai)

2018m. Spalio 07d. Sekmadienis 19:00 - 21:00

DDL PLK - vyrai išvyniojantys vatą ir išrenkantys joje suvyniotus žodžius. Avangard/ska/punk/funk/reggae/jazz stiliai jiem yra artimi ir aptinkami jų kūryboj, kuri žanruose svyruoja visai kaip ir besitaškanti minia jų koncuose. Šiaip nėra ką kalbėti, pasiklausyk gabalų link'uose ir ateik išgirst jų gyvai - suprasi kad laižyt medų per stiklą nėra tas pats kas siurbt jį realybėje! 

 

DDL PLK (dideli plaukai) – grupė susikūrusi 2011 metais, per visą savo gyvavimo laikotarpį savo sudėtyje turėjusi 12 žmonių iš kurių šiuo metu groja 7. Jos tikslas - kuo daugiau žmonių paliesti savo muzika, tuo prisilietimu skleidžiant gerą nuotaiką bei nestandartines idėjas visuomenei aktualiomis temomis. Grupė neapsiriboja žanrais - avangard/ska/punk/funk/reggae/jazz/ect stiliai yra artimi ir sunku jų kūrybą aprašyt siauresniuose rėmuose. Taip yra todėl, jog jų kūrybos pagrindas yra improvizacija, kas lemia itin gyvus, nenuspėjamus bei unikalius pasirodymus. 2013 metais išleidus albumą „Super Turbo Underground” bei laimėjus Tamstos organizuojamą konkursą jaunoms grupėms „Garažas“, DDL PLK šeimyna išsibarstė po pasaulį ir sustabdė savo veiklą iki 2017 metų. Dabar jie grįžta pasirengę skleisti dar daugiau gerų emocijų!

 


Geltonos sofos klubas yra VšĮ Artoteka projektas, o Artoteka - pelno nesiekianti menų studija, nuo 2009 m. organizuojanti daugiau kaip keturiasdešimt kūrybinių-edukacinių užsiėmimų vaikams ir suaugusiems. Visos surinktos lėšos koncertų metu - skiriamos kūrybinių užsiėmimų organizavimui vaikų ir senelių namuose, ligoninėse bei neįgaliųjų centruose.

 

DDL PLK - Radijas