Nelabai sekasi (miuziklų vakaras)

2018m. Rugsėjo 09d. Sekmadienis 19:00 - 21:00

Visuomet gera kalbėti ir dainuoti apie saulėtą dangų, nuostabų gyvenimą ar visagalę meilę. Tačiau ką daryti, kai lyg tyčia dangus apniukęs, gyvenimas rodosi duobėtas it gatvės po žiemos, meilei kažkas vis kyšteli pagalį į ratus, o ir šiaip tiesiog... nelabai sekasi?

 

Muzikinio teatro aktorius Dominykas Vaitiekūnas, aktorė Oneida Kunsunga ir pianistas Kęstutis Pavalkis į spalvotą ir ne visuomet šilkinį gyvenimo audinį nutarė pažvelgti per amerikietiško Broadway ir Londono West End miuziklų prizmę. “Nelabai sekasi” – kamerinės muzikos programa, kurios personažai dainuoja apie kurioziškas, painias ir lengvai tragikomiškas situacijas, ištinkančias, kai gyvenimas pašykšti sėkmės. Sekdami personažų istorijas žiūrovai pateks į kelionę laiku, kurios metu bus retrospektyviai prabėgama vakarietiško miuziklo istorija nuo XX a. pirmosios pusės, neaplenkiant tokių puikiai pažįstamų teatro hitų kaip „Chicago”, „Jesus Christ Superstar” bei daugelio kitų.

 

Ne tik užkietėjusiems miuziklų gerbėjams, bet ir daugeliui kitų gerai pažįstami kultiniai kūriniai skambės tiek solo, tiek duetu. Ryškiais vaidmenimis miuzikluose, autoriniais muzikiniais stand-up pasirodymais ir ilgamete veikla su grupe “Liūdni slibinai” Lietuvoje išgarsėjęs Dominykas Vaitiekūnas klausytojams pristatys Luką, sugebėjusį įsimylėti savo geriausią draugę, Krisą, pamilusį meilę už pinigus teikiančią moterį, Eimonsą Hartą, nepastebimą net šeimyniniuose pataluose, ir daugybę kitų ryškių personažų. Charizma, galingu balsu ir egzotiška išvaizda gerbėjų širdis užkariavusi teatro aktorė ir dainininkė Oneida Kunsunga čia pavirs tai į tylią ir nepastebimą Džoaną, tai į klube “Raudona žiurkė” besidarbuojančią Liz, tai į nepalenkiamąją kalėjimo prižiūrėtoja mamą Morton…

 

Savo muzikinę kelionę nuo klasikos pradėjęs, o dabar itin plačiu repertuaru nuo klasikos ir džiazo iki pop muzikos galintis didžiuotis pianistas Kęstutis Pavalkis, grojantis tiek su ryškiausiomis Lietuvos scenos žvaigždėmis, tiek pilnutėles sales renkančiuose spektakliuose (O. Koršunovo “Išvarymas”, šiuolaikinė opera „Geros dienos!”), personažų istorijoms suteiks visas įmanomas melodijos spalvas.

 

Trukmė: 40-50 min. Kalba: Dainos atliekamos anglų kalba su lietuviškais arba angliškais dainų pristatymais.

 

Geltonos sofos klubas yra VšĮ Artoteka projektas, o Artoteka - pelno nesiekianti menų studija, nuo 2009 m. organizuojanti daugiau kaip keturiasdešimt kūrybinių-edukacinių užsiėmimų vaikams ir suaugusiems. Visos surinktos lėšos koncertų metu - skiriamos kūrybinių užsiėmimų organizavimui vaikų ir senelių namuose, ligoninėse bei neįgaliųjų centruose.

Nelanai Sekasi - miuziklų vakaras "History is made at night / Smash" 2018 09 09