Lukas Norkūnas

2017m. Gruodžio 10d. Sekmadienis 19:00 - 21:00

 

Lukas Norkūnas – dainininkas, muzikantas, dainų kūrėjas, solo atlikėjas (vokalas, gitara), koncertuojantis su grupe „Fenomenologija“ (vokalas, gitara), „Gytis Ambrazevičius ir Grupė” (bosinė gitara, vokalas), taip pat grojęs muzikiniame duete „Breakfast for Two“ (vokalas, gitara), „Lialiastyga“ (vokalas, gitara, mandolina, perkusija) bei „Midnight special“ (vokalas, kontrabosas). 

 

Atlikėją muzikos ir žodžių deriniams įkvepia bliuzo energetika ir nuoširdumas, jazz’o laisvė ir muzikinės subtilybės, folk muzikos atvirumas ir gyvenimiškos istorijos pasakojimas.

 

Lukas kviečia Jus/Mus/Visus pasiklausyti savo kūrybos Geltonos sofos klube ir girdėsiamas dainas apibūdina štai taip: „Tai tam tikri eksperimentai su garsu ir žodžiais, į tą skrynią sudėjau vieną – klausytojas išima kitą… Neaišku ką. Yra vienas būdas išsiaiškinti – pabūti ir paklausyti”.

 

Scenoje atlikėjui talkins:

Tomas Usovas – klavišiniai

Vytautas Tamošauskas – kontrabosas 

 

Geltonos sofos klubas yra VšĮ Artoteka projektas, o Artoteka - pelno nesiekianti menų studija, nuo 2009 m. organizuojanti daugiau kaip keturiasdešimt kūrybinių-edukacinių užsiėmimų vaikams ir suaugusiems. Visos surinktos lėšos koncertų metu - skiriamos kūrybinių užsiėmimų organizavimui vaikų ir senelių namuose, ligoninėse bei neįgaliųjų centruose.

Lukas Norkūnas - Tas pats 2017 12 10