The Roop

2017m. Lapkričio 26d. Sekmadienis 19:00 - 21:00

PILNAS IR PIRMAS AKUSTINIS THE ROOP KONCERTAS

 

Artumas.

Jauki prieblanda.

Akustinis skambesys.

THE ROOP kitaip.

 

„Šio koncerto mes labai laukiame. Tai bus lyg gerų draugų susitikimas namuose, kur visi įsitaiso kas kaip nori ir klausosi pasakojimo. Tikime, kad šis pasakojimas paliks šiltus pojūčius mums visiems“,- sakė grupės lyderis Vaidotas Valiukevičius. 

 

Šiame koncerte THE ROOP pristatys ir savo ką tik išleisto albumo „Ghosts” dainas, kurios įgaus dar kitokį skambesį. 

 

THE ROOP koncertai yra energijos ir jausmingumo mišinys, gyvi pasirodymai pasižymi atvirumu ir tvirtu ryšiu su klausytojais.

 

Grupė THE ROOP muzikinėje padangėje pasirodė 2014 metų rudenį, tačiau jos nariai Lietuvos muzikiniame šalies gyenime dalyvauja jau seniai. Profesionalūs muzikantai sutelkė bendras jėgas siekdami sukurti aukšto lygio pop rock ir dance rock stiliaus muziką.

 

2015 metų rudenį išleido pirmąjį albumą „To Whom It May Concern”. Su visais grupės kūriniais dirbo aukščiausios klasės garso režisierius iš Australijos Leon Zervos, dirbęs su tokiais atlikėjais kaip Aerosmith, Muse, Coldplay ir kt.

 

2017 metų rudenį išleistas antrasis albumas „Ghosts”. Publikai jau pažįstami kūriniai: svajingas „Dream On“, atvira ir intymi daina „Keista Draugystė“ ir „Hello“ – pastarąjį kūrinį išgarsino drąsus vaizdo klipas apie tikrus žmones ir jų pasikeitimus.

 

THE ROOP radijo singlai yra grojami įvairiose Pasaulio vietose: Lietuva, Latvija, Belgija, Vokietija, Prancūzija, Australija, Kolumbija, Rumunija, Serbija, Brazilija, JAV ir t.t..

 

THE ROOP koncertavo ne tik visuose didžiausiuose Lietuvos muzikos festivaliuose, bet taip pat buvo pakviesti koncertuoti didžiausiame Baltijos šalių festivalyje „Positivus”. Taip pat koncertavo Rygoje ir Jelgavoje (Latvija), Bonoje (Vokietija), Varšuvoje ir Gdanske (Lenkija). 

 

Geltonos sofos klubas yra VšĮ Artoteka projektas, o Artoteka - pelno nesiekianti menų studija, nuo 2009 m. organizuojanti daugiau kaip keturiasdešimt kūrybinių-edukacinių užsiėmimų vaikams ir suaugusiems. Visos surinktos lėšos koncertų metu - skiriamos kūrybinių užsiėmimų organizavimui vaikų ir senelių namuose, ligoninėse bei neįgaliųjų centruose.

The Roop - Deadline 2017 11 26