Aristokratai

2017m. Rugsėjo 24d. Sekmadienis 19:00 - 21:00

Paskutinįjį Rugsėjo sekmadienį pas mus svečiuose energingas ir kūrybingas jaunimas - grupė Aristokratai! O štai kaip gražiai patys apie save:


"Mes - Aristokratai, susibūrėme 2014 metais, ir tų pačių metų birželio 13 dieną tapome aristokratais-simboliškai, tai mūsų gimtadienis.  Taigi, kuriam muziką jau trečius metus. Grojam indie funk’ą su džiazo prieskoniais, nes mums taip geriausiai išeina. O neoficialiai, juokais savo muziką vadinam „kompromisine”. Kodėl „Aristokratai”? Nes aristokratai yra žmonės, kurie mėgsta vaikščioti erdviomis gatvėmis, kvėpuoti geru oru  ir žiūrėti į viršų. Aristokratai niekada nemeluoja, nes tai yra jų laisvė. Taip, mes irgi vis dar ieškom tokio aristokrato savo viduje. Jei kada eisit pro mūsų studiją, užsukite gyvai paklausyti kaip iš kompromiso gimsta muzika, kurią mes vėliau skleidžiam klausytojams. Dar ir arbata pavaišinsim.
Pasiilgę, 
Aristokratai." 

Geltonos sofos klubas yra VšĮ Artoteka projektas, o Artoteka - pelno nesiekianti menų studija, nuo 2009 m. organizuojanti daugiau kaip keturiasdešimt kūrybinių-edukacinių užsiėmimų vaikams ir suaugusiems. Visos surinktos lėšos koncertų metu - skiriamos kūrybinių užsiėmimų organizavimui vaikų ir senelių namuose, ligoninėse bei neįgaliųjų centruose.

 

Aristokratai - Žinai 2017 09 24