Pavasarinis Indiškų giesmių vakaras

2017m. Balandžio 30d. Sekmadienis 19:00 - 20:00

Kartais manome, kad Pavasaris, kaip ir bet kuris kitas metų laikas, tėra sezonas, kuris ateina ir baigiasi. Tačiau paslaptingi šaltiniai byloja, kad yra tokių vietų pasauly ir už jo ribų, kur esti Amžinas Pavasaris. Vietos, kurios amžinai puošiasi ką tik prasimušusiais pumpurais ir besiskleidžiančiais žiedais. O ar įsivaizduojate savo širdį esant tuo žiedu, kuris visad palaistytas meile, sušildytas šviesos kiekvieną rytą prasiskleidžia ir džiugina kitus savo natūraliu ir harmoningu grožiu? Savo tikrumu ir tobulumu? Saldu, pasakysite, tačiau gyventi meilėje ir taikoje su savim ir pasauliu nėra prėska, nėra rūgštu ar aštru, yra saldu. Taip saldu, kaip saldu yra Pavasaris.

Pašlovinkime tad metų laiką, kuris mums leidžia akies ir širdies krašteliais patirti širdies puotą. Kaip? Dainomis. Kokiomis? Mantromis, badžanais ir giesmėmis. Kas? Vytautė, Laimonas ir Paulius. Kada? Balandžio 30 dieną. Kur? Geltonos Sofos klube.

Vytautė Pupšytė - vokalas, harmonija, ukulėlė
Laimonas Jančas - vokalas, gitara
Paulius Adomėnas - vokalas, bosinė gitara

Navadvipa - Narottama vilasa 2016 12 18

Šis vakaras yra nemokamas*.

*Jeigu Jūs norite palaikyti muzikantus ir Geltonos sofos klubo idėją, rekomenduojamas kultūros ir erdvės mokestis - tiek, kiek sako Jūsų širdis:)

Navadvipa - Kabe Gaura Vane 2017 04 30