Sisters On Wire

2016m. Rugpjūčio 28d. Sekmadienis 19:00 - 20:00

„Sisters On Wire“ yra grupė iš Vilniaus (Lietuva). Ji buvo įkurta 2014 metais Olego Jerochino (balsas, gitara, audio inžinerija), Filipo Gusevo (gitara) ir Ginto Gascevičiaus (mušamieji).
Grupės nariai aprašo savo kuriamą muziką kaip „per paslaptingą Rytų Europos sielą nutiestą garsų tiltą, jungiantį britų nepriklausomos muzikos melancholiją su amerikietišku didžiosios roko scenos šėlsmu“. Jų muzika yra inspiruota viltingų „Coldplay“ ir „U2‘ melodijų, atmosferinių „heartland“ roku, „soul“ motyvais bei remiasi į „Foo Fighters“ sunkesnių gitarų pagrindą.

Nei vieno iš grupės narių negalima būtų pavadinti naujoku muzikos pasaulyje. Jie pasižymėjo jame dar gerokai prieš tai, kai susibūrė bendram reikalui, apjungti meile gitaros garsams, liguistu potraukiu arbatai ir nesutramdomam juokui. Olegas yra prisiekęs Lietuvos audio inžinierius/aranžuotojas ir nusipelnęs šou „X-Factor“ 2012 ir 2013 metų nacionalinės versijos prodiuseris. Gintas ne tik groja „Sisters on Wire“, bet yra ir legendinės lietuviškos post-panko grupės „BIX“ būgnininkas, o taip pat šalies didžiųjų kultūrinių renginių bei muzikinių festivalių organizatorius. Filipas žinomas ne tik kaip patikimas angliškų tekstų, skirtų vietinėms grupėms ir atlikėjams, autorius, bet ir kaip didelę patirtį turintis sesijinis gitaristas.

„SOW“ nesiorientuoja į beribę šlovę ir populiarumą. Grupės nariai teigia, kad jų amžius jau neleidžia „sukti galvos dėl tokio šlamšto“. Glamūro pasaulyje jų vertybės gali pasirodyti senamadiškos, tačiau grupė orientuojasi į gryną pozityvią energiją, santykio tarp muzikos ir klausytojo kūrimą ir tikėjimą emocijų galia. Kitaip sakant, jų tikslas – užmegzti tikrą ir nuoširdų ryšį su klausytoju, panaudojant tam muzikos garsus ir užburiančią gyvo pasirodymo energetiką. Klastinga „SOW“ strategija yra kurti modernią muziką, kurioje atsirastų vietos žmogiškosios šilumos pojūčiui, intelektualiam malonumui ir emociniam gilumui.

Šiuo metu grupė išleido savo debutinį mini-albumą EP (Extended Play) kurį jūs galite parsisiųsti iš čia:
sistersonwire.bandcamp.com

Neseniai grupė pristatė savo naują dainą „RIDE“ iš grupės naujo pilno albumo turinčio pasirodyti 2016 metais.
Šią vasarą grupė pradėjo koncertinė veikla ir duoda gyvus pasirodymus Lietuvos festivaluose ir muzikiniuose klubuose.

Facebook paskyra
Soundcloud

Išankstiniai bilietai 4 €
Renginio dieną bilieto kaina 5 €, perkant prieš koncertą prie durų. Atsiskaitymas tik grynais.
Geltonos Sofos Klubo nariams NEMOKAMAI! Tapk Klubo Nariu!

Sisters on Wire - Earth 2016 08 28