BASI

2016m. Vasario 07d. Sekmadienis 19:00 - 21:00

BASI savo dainų repertuare turi jau daugiau nei dešimtį autorinių dainų, kurios, pasak klausytojų, tikrai „veža“. Kelių iš jų įrašus galima išgirsti internete, bei kai kuriose radijo stotyse, taip pat ir naująjį dainos „Šiandien aš drąsus“ vaizdo klipą, konkuravusį LRT televizijos „Klipvid“ konkurse.

Grupė jau sužibėjo tokiuose festivaliuose, kaip „Pilies aidas“, Elektrėnų džiazo festivaliuose, konkurse „Tamsta garažas“ finale. Taip pat, šiais metais, Rugpjūčio 2 dieną BASI pasirodė „Granatos live" festivalyje. Grupei teko groti Žalgirio Arenos scenoje bei apšildyti grupę ANTIS.

Basakojų kūryboje susipina viskas: maištas, nepriimtinos tiesos, gyvenimo nuoskaudos, džiaugsmas, rokenrolas, harmonija, pop ir t.t.. Galima teigti, kad tai yra stiliaus mozaika ir paklausius dainų girdisi, jog viskas dera. „Muzika, žodžiai – tai nėra paprasta“, - sako grupės nariai. Pasak BASŲ, turi veikti daugiausiai „dūšia“ ir iš dalies racionalus protas. Tai galima išgirsti ir jų kūryboje ir pamatyti garsiajame klipe „kitas aš“, su aktoriumi Mindaugu Papinigiu.

Nesutramdomi instrumentalistai:
Gitaros virtuozas - Agnius Žemaitaitis;
Bosistas/vokalistas – Karolis Kasperavičius;
Pianinas/pritariantis vokalas ir estetinis grupės vaizdas – Edvardas Mikulis;
Būgnų dievas - Tomas Chveduk.

BASI - Kitas aš
BASI - Gėris
BASI - Šiandien aš drąsus

2016 02 07 BASI