Neteisėtai padaryti

2015m. Kovo 01d. Sekmadienis 19:00 - 21:00

Kada paskutinį kartą scenoje ar televizijos ekrane matėme mimus? O ar apskritai kada nors matėte dainuojančius mimus? Grupė „Neteisėtai padaryti“ yra tai, kas prajuokins, privers susimąstyti, galbūt net sugraudins, bet mažų mažiausiai privers pažvelgti į viską aplinkui kitu kampu.

Aukštas plonas ir mažas storas – profesionalūs aktoriai Rokas Petrauskas ir Šarūnas Gedvilas – grupės branduolį sudarantys mimai. Į pagalbą pasikvietę bosistą Henriką Piktuižį ir būgnininkę Mantę Gužėnaitę, „Neteisėtai padaryti“ sėkmingai keliauja per Lietuvos scenas ir kiekvieną kartą nepalieka abejingų savo pasirodymams.

Beje, o kodėl „Neteisėtai padaryti“? Kas ir kaip juos neteisėtais padarė? Mimai Rokas ir Šarūnas aiškina, kad viskas labai paprasta – paprastai mimai nekalba ar tuo labiau nedainuoja. Tačiau šie mimai ne tik prakalbo, tačiau ir uždainavo. Aktorinis meistriškumas, netikėti palyginimai ir metaforos, muzikiniai gebėjimai bei tiesiog puiki nuotaika kiekvieną koncertą paverčia mažu spektakliu. Todėl kiekvienas susitikimas su „Neteisėtai padarytais“ yra vis kitoks, šiek tiek atspindintis to meto nuotaikas ir realybę. Grupė „Neteisėtai padaryti“ – netikėti požiūriai, muzika, juokas ir pokštai vienoje scenoje, kurie po kiekvieno pasirodymo privers sau pažadėti ateiti ir kitą kartą.

Neteisėtai padaryti @ geltonos sofos klubas (2013 03 17)

Neteisėtai Padaryti - Pantomima

Neteisėtai Padaryti - Meilės daina

Neteisėtai Padaryti - laidoje "Pinigų karta" 2015 01 26

2015 03 01 Neteisėtai Padaryti