Pilnatys

2014m. Kovo 30d. Sekmadienis 19:00 - 21:00

Daugiau nei metus intensyviai koncertuojanti ir savo kelią muzikos padangėje nesustabdomai tiesianti trijų paslaptingų vyrukų komanda, šį kartą mus visus pakvies į ypatingą, skraidinančių garsų, klajojančių minčių ir purvino misisipės bliuzo kupiną kelionę.

Grupė „Pilnatys“ yra psichodelinis judėjimas, gimęs Vilniuje. Rutinai, pilkai kasdienybei priešpastatydamas muzikos galią, judėjimas tiki, kad mūsų laikais nėra geresnės vietos bendrumo, prasmingumo, gyvybės pajautimui nei koncertas. Per kiek daugiau nei pusę metų sugrojęs daugumoje Vilniaus barų, festivaliuose WTFest, Saulėtos Naktys ir t.t., bei sulaukęs pagirų „Vilnius Music Week'e“, ansamblis ruošiasi visiškai kitokiam pasirodymui Geltonos Sofos klube ir kviečia kartu pasinerti į muzikinę kelionę. Tai veikiausiai vienintelė galimybė išgirsti Pilnačių Trio visiškai akustiškai.

Anot grupės vokalisto Mariaus Meilūno, grupė „Pilnatys“ derina hipnotizuojančius nakties ir dangaus garsus su pramoniniais betoninių miestų ritmais. Jie nuolat eksperimentuoja. Kiekvienas eksperimentas, tai bandymas senųjų bliuzo, džiazo ir roko elementų pagalba išgauti tą mintimis lipantį, mėnulišką skambesį.

Pilnatys Facebooke
Pilnatys - Robot
Pilnatys - Black Monk
Pilnatys @ Artistai

2014 03 31 Pilnatys - ShotGun