Vibrafono ir akordeono duetas

2013m. Vasario 24d. Sekmadienis 19:00 - 21:00


Kai siela badauja, jai reikia muzkos! Išrankiųjų muzikos mylėtojų dėmesiui pristatome gaivų ir šiuolaikišką akordeono ir vibrafono muzikinį projektą. Netradicinių instrumentų guru Martynas Norvilas ir Marius Šinkūnas susibūrė apjungti savo novatoriškas idėjas bei pristatyti melomanams savo naująsias kompozicijas.



Patys „alkaniausieji“ pasisotins ne tik svajingais, nostalgiškais ir melodingais naujais atlikėjų kūriniais. Desertui atlikėjai paruošė ir savo interpretacijomis pagyvino iškilių muzikos virtuozų Ch. Parker, A.C. Jobim, K. Jarrett, Bernstein kūrinius. Standartinio džiazo, bosanovos ir šiuolaikinės muzikos ritmai - gurmanams.

Trumpai apie atlikėjus:

Marius Šinkūnas gimė 1983 m. Vilniuje. Baigė J. Tallat-Kelpšos konservatoriją, Muzikos ir teatro akademijos magistrą. Taip pat studijavo perkusiją Lijono (Prancūzija) muzikos ir šokio akademijoje. Grįžęs į Lietuvą, pradėjo savarankiškai studijuoti vibrafono meną, netrukus buvo pakviestas studijuoti Mičigano universitete (JAV). Trijų respublikinių ir tarptautinio konkurso laureatas Marius Šinkūnas gyveno ir koncertavo Japonijoje.

Martynas Norvilas gimė 1980 metais Plungėje. Mokytis groti akordeonu pradėjo Plungės Mykolo Oginskio meno mokykloje. 1996 metais įstojo į Kauno Juozo Gruodžio konservatoriją, o 2000 - aisiais metais tęsė studijas Lietuvos Muzikos ir Teatro akademijoje. 2006 metais baigė LMTA magistrantūrą. Martynas yra prestižinių tarptautinių konkursų laureatas bei diplomantas. Už laimėjimus tarptautiniuose konkursuose ir indėlį populiarinant akordeono muziką, buvo apdovanotas Lietuvos respublikos prezidentų padėkos raštais.

Vibraphone&Accordion

2013 02 24 Vibrafono ir Akordeono duetas