Jonas Krivickas - akustinis koncertas

2023m. Spalio 29d. Sekmadienis 19:00 - 21:00

Jonas Krivickas – gitaristas, poetas, kompozitorius, dainų autorius ir atlikėjas.

Gyvena Vilniuje, po vidurinės studijavo Vilniaus konservatorijoje (džiazo gitaros specialybė). Yra išleidęs savo poezijos rinktinę. Grojo/ groja , yra dalyvavęs įrašuose su grupėmis „ Tarantula“, „ Requiem“, „ Dogbones“, „Skylė“, “Domantas Razauskas ir grupė Vos Vos“, G. Storpirščio grupė, Sauliaus Perteikio „World orchestra“, „Last Coin“ ir kt. Su grupe „ Last Coin“ yra išleidęs du savo angliškų dainų albumus „Before my eyes“ (2012) ir „More“ (2018).

2021 metais išleido savo pirmąjį solinį lietuviškų dainų albumą „Negaliu prisimint“, kuris sulaukė pačių geriausių muzikos klausytojų ir žinovų atsiliepimų. 2022 metų pabaigoje kūrėjas į pasaulį paleido savo antrąjį solinį autorinių dainų albumą „Tamsūs laukai“.

Jono dainos – toli nunešančios kelionės, apraizgytos įmantriomis, dviprasmybių raštais išmargintų tekstų juostomis, kaip atskiros istorijos, paverstos melancholiškai lengva muzika, kažkada bent kartą gyvenime nutinkančios mums visiems.

 

Spalio 29d. Jonas, patogiai atisėdęs ant sofos, akustiškai sugros Jums savo geriausias dainas. Tik gitara ir balsas. Bus ramu ir labai gražu.

 

Šį sezoną Geltonos sofos klubo organizuojamų koncertų formatą papildė rubrika "POKALBIS ANT SOFOS" su grupe ar atlikėju - atvykę į Geltonos sofos klubą klausytojai turės unikalią galimybę užrašyti savo klausimus ant lapelių ir įmesti į pintinę, iš kurios koncerto metu Sigitas Saga atsitiktine tvarka ištraukęs žiūrovų užrašytus klausimus užduos juos grupei ar atlikėjui.

 

Geltonos Sofos Klubas – tai vieta, vienijanti atlikėją ir klausytoją, ištrinanti tarp jų visas ribas. Muzika gimsta čia ir dabar atlikėjo širdyje ir atkeliauja tiesiai į klausytojo širdį. Sekmadieniais būna skaniausi pusryčiai, saldžiausias miegas ir jaukiausi pasibuvimai su draugais. Tad kviečiame kiekvieną sekmadienį užsukti ir smagiai pavakaroti Geltonos Sofos Klube, kur kaskart gimsta unikalūs muzikiniai pasakojimai apie tai, kas tikra ir nuoširdu. Geltonos sofos klubas dėl savo jaukaus interjero visiškai nepanašus į dabartinius Lietuvos klubus ir barus. Čia neparduodame alkoholio - priešingai, savo lankytojus vaišiname arbata, kava, saldainiais.

Geltonos Sofos Klubas | Jonas Krivickas - Negaliu prisimint 2023 10 29
Geltonos Sofos Klubas | Pokalbis ant sofos su Jonu Krivicku - 2023 10 29