Grupės SIELA lyderio Aurelijaus Sirgedo koncertas

2023m. Spalio 22d. Sekmadienis 19:00 - 21:00

Spalio 22d. kviečiame į grupės “SIELA” lyderio Aurelijaus Sirgedo solinį-akustinį koncertą „Iš paklydusių užrašų“. Vakaro metu skambės dainos, kurios dėl vienų ar kitų priežasčių nebuvo įrašytos ir išleistos grupės albumuose. Kai kurios buvo sukurtos prieš tris dešimtmečius ir dabar jos bus pristatytos nedideliam žiūrovų ratui. Taip pat skambės ir populiariausi “SIELOS” hitai rudens dainų tematika iš albumų “Vėjas nešantis naktį”, “Juodo opiumo žemė” “Tavęs man reikėjo”, “Širdis.Kryžius.Pasaka”, “Vėtroje”.

 

Legendinė grupė „SIELA“ savo veiklą pradėjo 1990 metais ir iškart tapo laisvės ir maištaujančios roko kartos simboliu. Per tris dešimtmečius grupė išleido ne vieną kultinį albumą. Koncerte bus prekiaujama “Sielos” vinilo plokštelėmis, kompaktiniais diskais ir marškinėliais su grupės atributika. 

 

Daugiau apie Aurelijaus Sirgedo kūrybą, bei grupę: 

Facebook // Spotify // Youtube // Instagram 

 

Šį sezoną Geltonos sofos klubo organizuojamų koncertų formatą papildė rubrika "POKALBIS ANT SOFOS" su grupe ar atlikėju - atvykę į Geltonos sofos klubą klausytojai turės unikalią galimybę užrašyti savo klausimus ant lapelių ir įmesti į pintinę, iš kurios koncerto metu Sigitas Saga atsitiktine tvarka ištraukęs žiūrovų užrašytus klausimus užduos juos grupei ar atlikėjui.

 

Geltonos Sofos Klubas – tai vieta, vienijanti atlikėją ir klausytoją, ištrinanti tarp jų visas ribas. Muzika gimsta čia ir dabar atlikėjo širdyje ir atkeliauja tiesiai į klausytojo širdį. Sekmadieniais būna skaniausi pusryčiai, saldžiausias miegas ir jaukiausi pasibuvimai su draugais. Tad kviečiame kiekvieną sekmadienį užsukti ir smagiai pavakaroti Geltonos Sofos Klube, kur kaskart gimsta unikalūs muzikiniai pasakojimai apie tai, kas tikra ir nuoširdu. Geltonos sofos klubas dėl savo jaukaus interjero visiškai nepanašus į dabartinius Lietuvos klubus ir barus. Čia neparduodame alkoholio - priešingai, savo lankytojus vaišiname arbata, kava, saldainiais.

Geltonos Sofos Klubas | Aurelijus Sirgedas - Naktis 2023 10 22
Geltonos Sofos Klubas | Pokalbis ant sofos su Aurelijumi Sirgedu - 2023 10 22